Nieuws uit Etterbeek

Etterbeek
Etterbeek

Nieuws uit Etterbeek

Politiezones krijgen superflitspaal cadeau

14/06/18 02:57 - Enkele Brusselse politiezones kregen van het Brussels Gewest het allernieuwste flitsapparaat. De NK7 kan tot zes rijvakken tegelijk in de gaten houden. De toestellen werden aangekocht dankzij de inkomsten van Brusselse boetes.

VUB organiseert barbecue voor meer dan 2.000 man

01/06/18 02:57 - Meer dan tweeduizend personeelsleden van de Vrije Universiteit Brussel genoten gisteren in de zon van de jaarlijkse barbecue.

Twintiger aangehouden voor moord op prostituee

25/05/18 12:30 - Een 24-jarige man is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst voor moord op een 21-jarige prostituee in Etterbeek. Dat meldt het Brusselse parket vrijdagmiddag.

Politieagenten doen macabere ontdekking na interventie voor vechtpartij

25/05/18 06:31 - Een 21-jarige jongedame is woensdagavond dood aangetroffen in een appartement in de Platanenstraat. Ze zou er met een twintigtal messteken zijn om het leven gebracht. .

Ongewone windturbines sieren dak van VUB-rectoraatsgebouw

25/05/18 06:00 - Studenten Industrieel Ingenieur van de VUB hebben donderdag tijdelijk vijf windturbines op het dak van het beschermde rectoraatsgebouw geplaatst.

21-jarige vrouw vermoord in Etterbeek, verdachten van 19 en 24 jaar opgepakt

24/05/18 15:36 - In de Platanenstraat in de Brusselse gemeente Etterbeek is woensdagavond een 21-jarige vrouw vermoord. Twee verdachten zijn opgepakt.

Studenten brengen Harry Potter-musical

23/05/18 02:57 - VUB-studenten hebben hun school omgetoverd in Zweinstein, de toverschool uit de Harry Potterboeken. Twee avonden brachten 22 studenten van de vereniging VUB Players de musical ‘Back to Hogwarts’, een ludieke fanfiction-musical over Harry Potter. De VUB Players werd in 2012 opgericht en brengt elk jaar een Engelstalige musical op de planken. Aan deze musical werd al sinds eind oktober gewerkt.

Brusselse burgemeester stuurt politie op pad om daklozen die niet binnen willen slapen op te pakken

26/02/18 13:00 - Na Etterbeek stuurt nu ook de burgemeester van Brussel, Philippe Close (PS) politie op pad om daklozen ’s nachts van de straat te halen. Afgelopen nacht werden in Etterbeek tien daklozen opgepakt om hen te beschermen tegen de extreme koude. Het zou gaan om Roma’s die buiten sliepen en door de politie in een combi zijn meegenomen naar een opvangplaats.

Jongere levensgevaarlijk gewond na val door dakkoepel VUB

26/01/18 12:08 - Een jongere is donderdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij op de campus van de VUB in Elsene door een dakkoepel viel. Dat meldt de VUB zelf op zijn website. Een tweede jongere kon zich nog net in veiligheid brengen.

Jongere levensgevaarlijk gewond na val door dakkoepel VUB

26/01/18 12:08 - Een jongere is donderdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij op de campus van de VUB in Elsene door een dakkoepel viel. Dat meldt de VUB zelf op zijn website. Een tweede jongere kon zich nog net in veiligheid brengen.

Zelf nieuws uit Etterbeek?
Deel ervaringen over EtterbeekEtterbeek

„ Op woonplaatsen.be vindt u alle informatie over uw gemeente. Ook over Etterbeek! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken